TAŞKENT’E DÜŞEN FÜZE PARÇALARI SAVAŞLARIN KORKUNÇLUĞUNU BİR KEZ DAHA HATIRLATTI

Ülkemiz insanı ekonomik kriz, işsizlik, iç güvenlik gibi sorunlarla boğuşurken bugüne yeni bir şokla uyandı. Herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici olmakla birlikte aslında her zaman var olan fakat farkında olmadığımız bir gerçekliği görmemizi sağladı.

Tamamen dışımızda sandığımız Ortadoğuda devam eden savaşın elinin ne yazık ki ülkemize de uzanabileceğini gördük.  Bu olay savaşların korkunçluğunu bir kez daha hatırlamamızı sağladı.  Adamızın etrafı kan gölüne dönmüşken kendimizin güvende olduğunu düşünmenin  büyük bir yanılgı olduğunu gördük.

Yaşanan bu olay karşısında yetkili makamların çaresizlik  içinde olduklarını, vatandaşları bilgilendirme konusunda yetersiz kaldıklarını gördük. Yetkili makamların  derhal konu ile ilgili ayrıntılı çalışma yapıp olası tehlikelere  karşı gerekli önlemleri alması ve halkı bilgilendirmesi gerekmektedir.

Geçmişte savaş yaşamış, savaşın acı yüzünü görmüş bir ülke olarak savaş çığırtkanlığının insanlığa yapılacak en büyük kötülük, barış mücadelesinin de insanlık için verilebilecek en kutsal mücadele olduğunu bir kez daha vurgularız.

deneme bonusu veren siteler dini sohbet sohbet
islami sohbet müzik indir